O nama

Pesak u džakovima je sajt preko koga možete dobiti informacije vezane za većinu vrsta peska i iste naručiti preko ponuđenih telefona. Preko nas možete nabaviti pesak svih granulacija, pesak dunavac, pesak jedinica i šljunak. Cene peska u džakovima i njegovih osnovnih granulacija variraju zavisno od granulacije peska i  količine. Ovim poslom se uspešno bavimo preko dve decenije bilo da je pesak koji Vam je potreban u džakovima ili postoji mogućnost za dostavom kao sto je pesak u rasutom stanju za koju koristimo kiper prevoz.
Sve što je potrebno da uradite kako bi pesak bio na vašoj adresi jeste da pozovete ponuđene brojeve telefona ili nam pošaljete upit preko maila sa detaljnom specifikacijom potrebnog materijala.

Pesak-u-dzakovima

Pesak u dzakovima

Pesak u džakovima neizostavna stavka u gradskim sredinama

Kao i sve ostale dostave tako i dostava građevinskog materijala nailazi na redovne “probleme” kako bi građanima bio dostavljen građevinski materijal koji su naručili. Idealno bi bilo da se pesak iskipa ispred zgrade i majstori na licu mesta rade svoj posao ali nažalost to ne ide baš tako. Baš iz tog razloga otuda potreba za peskom u džakovima. Čak u centru grada mnogi naši sugrađani naz zovu kako bi od nas dobili pesak za mačke i svojim ljubimcima a i sebi olakšali življenje u centru grada.

Pesak u džakovima višak

Često se desi da zbog loše procene majstora ili nečeg drugog posle adaptacije objekata ostane pesak u džakovima manji broj džakova i onda nas mušterije zovu da taj njihov višak odvezemo. Takvu uslugu naplaćujemo po simboličnoj ceni i na raspoalganju smo Vam 24 sata 7 dana u nedelji.