Pesak u džakovima

Kao jedan od osnovnih građevinskih materijala na svakom gradilištu ili manjem poduhvatu kao što je adaptacija objekta ili renoviranje stana, ukazuje se velika i osnovna potreba u vidu materijala a to je pesak u džakovima. Pesak u mešavini sa cementom daje osnovnu građevinsku strukturu a to je beton i kao takav nezaobilazni deo je svih građevinskih radova. Pesak možemo da Vam dostavimo u džakovima ili slučajno ako imate uslova i u rasutom stanju i direktno da se iskipa na traženu površinu, što je dosta povoljnija varijanta.

Dostava ili preuzimanje, pesak u džakovima

Kada vam damo ponudu imate dva izbora, prvi da pesak u džakovima preuzmete sami ili drugi da obavimo isporuku na dogovorenu adresu. Sve nastale troškove, materijal, dostavu i po potrebi iznošenje plaćate na licu mesta, bez bilo kakvih prethodnih odlazaka na stovarište, i gubljenje vremena na obilaske istih. Pesak u džakovima Dostavljamo po dogovoru na dogovorenu adresu i u zavisnosti od količine džakova koristimo adekvatna vozila za prevoz, kombi prevoz za manje količine a kamionski prevoz za veće.
Želimo takođe da naglasimo da preko nas možete naručiti i sve ostale vrste kada je građevinski materijal u pitanju koji isto dostavljamo na kućnu adresu, identično kao i pesak u džakovima.
Po dogovoru materijal koji isporučimo bez obzira da li je u pitanju pesak ili drugi građevinaki materijal, iznosimo na dogovoreni sprat i smeštamo na traženu poziciju. Naši fizički radnici spremni su da odgovore i najzahtevnijim uslovima i da pesak u džakovima bude na dohvat ruke majstorima koji će obaviti adaptaciju ili renoviranje stana.

Pesak spakovan u dzakove

Pesak u džakovima spakovan na paletu

Džakovi u koje je spakovan pesak u džakovima

Džakovi za pesak su izrađeni od polipropilena i kada istresete pesak, džakove možete iskoristiti za utovar otpada, šuta i smeća i nas angažovati za odvoz šuta koji obavljamo 24 sata svaki dan u nedelji, kao i samu dostavu peska i ostale usluge kao što je građevinski materijal. Za veće količine peska možemo da Vam ponudimo kamion sa dizalicom za istovar kompletne palete peska istovarene do samog ulaza zgrade ako je moguć prilaz kamionom. Cena kubika peska je mnogo povoljnija kada se pesak iskipa sa kamionom na vašoj adresi ali kada to nije moguće pesak u džakovima je prava alternativa.

Pesak u džakovima, angažujte pravog partnera

Kao što smo već napisali dostavu peska obavljamo u bilo koje dogovoreno doba dana i noći, po jako povoljnim cenama. Nemojte lupati glavu oko nabavke građevinskog materijala i pronalaženja pravog partnera kada je adaptacija stana u pitanju, pozovite firmu sa tradicijom koja će Vam obezbediti sve vrste građevinskog materijala sa dostavom na kućnu adresu, između ostalog i pesak u džakovima bez kog su radovi nezamislivi. Pre svih radova dosta toga se ruši i ostane velika količina šuta, koji možemo da odvezemo na deponiju odvoženje šuta obavljamo svaki dan.